214712 kaasmarkt%20stock%202016%20010 5d1e2b large 1466518143

Zakenvrouw 2017 Elske Doets opent Alkmaarse kaasmarkt

Op vrijdag 6 april om 10.00 uur luidt Elske Doets, zakenvrouw van het jaar 2017, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Zij doet dit op uitnodiging van burgemeester Piet Bruinooge.

 

Reizen is emotie

Passie voor reizen, Canada, de USA en de klanten zijn voor Elske en haar team bij Jan Doets America Tours een dagelijkse drijfveer. Jan Doets America Tours is een gespecialiseerde reisorganisatie voor vakantiereizen naar de USA & Canada. Hierdoor maakt Elske met haar team het verschil en zijn ze succesvol op een onderscheidende manier.

 

Scherpe keuzes

In 2017 is Elske Doets uitgeroepen tot ‘Zakenvrouw van het jaar’. Ze is trots op haar nieuwe rol als oprichter en inspirator van de Young Lady Business Academy. Daarin probeert zij een nieuwe generatie meiden van 15 tot en met 24 jaar via een 5-daagse ‘Stoomcursus zakendoen’ te inspireren in het maken van scherpe keuzes. En zodoende het lef te ontwikkelen om straks hun gedroomde topcarrière tot volle bloei te brengen.

Boek

In maart kwam haar boek ‘Het lef om gelukkig te zijn’ uit. In het boek stimuleert zij mensen het lef te hebben om zichzelf vragen te stellen waarmee zij de juiste richting kunnen vinden.

36 Alkmaarse kaasmarkten

Over de hele wereld staat Alkmaar bekend als Kaasstad. De Alkmaarse kaasmarkt is een traditie sinds 1593. Vorig jaar trok dit kleurrijke evenement een record aantal bezoekers (ruim 169.000). De kaasmarkt is gratis, voor alle leeftijden en goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. De kaasmarkt is dit jaar van 30 maart tot en met 28 september op vrijdagochtend  van 10.00 tot 13.00 uur. Daarnaast worden er op de dinsdagen in juli en augustus van 19.00 tot 21.00 uur avondkaasmarkten gehouden. Alle  kaasmarkten zijn op het Waagplein in Alkmaar.

 

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de vijfde stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.