278869 2018%20lintjesregen%20groepsfoto d84835 large 1524741376

Lintjesregen in Alkmaar

17 Alkmaarders staan vandaag in het zonnetje

Voorafgaand aan Koningsdag vindt jaarlijks de Lintjesregen plaats. In Alkmaar mocht burgemeester Bruinooge vandaag zeventien Koninklijke Onderscheidingen uitreiken aan inwoners die zich geruime tijd verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. Daarvan zijn 15 personen onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau en twee personen als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in het stadhuis waar de gedecoreerden en hun naaste familie door de burgemeester werden ontvangen. Aansluitend werd een receptie gehouden in de Grote Sint Laurenskerk met alle inwoners die in het verleden een Koninklijke Onderscheiding mochten ontvangen.

Onderschrift foto vlnr;

Rij 1: de heer M.A. de Jong, de heer J.C. Hagens, de heer J.A. Stekelbos, mevrouw A. Stekelbos-Luik, de heer H.C. de Reus, burgemeester Bruinooge, mevrouw Lawant, de heer L. Mechielsen.

Rij 2: de heer W.H. Timmerman, de heer C.Q. van Dijk, de heer J. Velseboer, de heer H.J. van den Hoogen,

de heer G.J. Vink.

Rij 3: mevrouw Y.J. Zut-Hoekmeijer, mevrouw A.J.M.M. Telleman, mevrouw G.M. Oud-Braas

Rij 4: mevrouw J.A.M. de Jager-de Bruijn

Rij 5: mevrouw M.B.T. Commandeur-de Boer

 

De heer H.J. van den Hoogen en mevrouw G.M. Oud-Braas zijn gedecoreerd als Ridder in de Orde van Oranje Nassau en de overige gedecoreerden allemaal als lid in de Orde van Oranje Nassau.

Foto N.Natzijl

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de vijfde stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.