239526 20160807%20fb01 de5430 large 1489679210

Werkzaamheden bij de Friesebrug op 4 en 5 september

Op dinsdag 4 en woensdag 5 september vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan het deel van de Randersdijk dat onder de Friesebrug doorloopt (incl. het fietspad). Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt vervangen.

 

De Randersdijk loopt vanaf de Nieuwe Schermerweg door tot onder de Friesebrug. Het wegdek is daar in slechte staat en zal worden vervangen door een nieuwe laag asfalt. 

Werkzaamheden en planning

Op dinsdag 4 september is de Randersdijk tussen 8.30 uur ’s ochtends en 16.00 uur ’s middags afgesloten voor alle verkeer. Na 16.00 uur worden de rijbanen voor gemotoriseerd wegverkeer weer vrijgegeven. Op woensdag 5 september is de weg afgesloten tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Dan wordt het werk afgemaakt. Het fietspad blijft gedurende deze twee dagen afgesloten. Zowel fietsers als gemotoriseerd wegverkeer worden ter plekke omgeleid middels de gele bebording langs de weg.

De werkzaamheden vinden zoveel als mogelijk buiten de spits plaats om de bereikbaarheid van de stad zo goed mogelijk te houden.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden bij ‘werk in uitvoering’ op www.stadswerk072.nl.

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de vijfde stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.