Live-uitzending van 4 mei herdenking in Alkmaar

De dodenherdenking in Alkmaar in de Grote Sint Laurenskerk op 4 mei is live te volgen via diverse mediakanalen. De uitzending van de live-registratie begint gelijk met de aanvang van de herdenkingsbijeenkomst in de Grote Kerk op 4 mei om 19.00 u.

 

Naast het programma in de kerk met o.m. de herdenkingsrede van de burgemeester, voordrachten door leerlingen van de openbare basisschool De Fontein en muzikale bijdragen van het Regionaal Jeugdorkest Artiance en stadsorganist Pieter van Dijk, wordt ook verslag gedaan van de stille tocht naar en de kranslegging bij het monument aan de Harddraverslaan, waaraan Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar en scouting De Geuzen hun medewerking verlenen.

 

De uitzending is te volgen via het televisiekanaal 36 (voor mensen met Ziggo in Alkmaar-stad), kanaal 41 (voor mensen met Ziggo in Alkmaar-buiten) en kanaal 331 (voor mensen zonder Ziggo)*. Verder is de uitzending te volgen via het live Youtubekanaal (https://www.youtube.com/watch?v=lweoE2fBXF4) en de Facebookpagina (https://www.facebook.com/alkmaarcentraal) van lokale omroep Alkmaar Centraal.

De uitzending is ook te volgen op de Facebookpagina van de gemeente Alkmaar (https://www.facebook.com/gemeenteAlkmaar).

Lees hier meer over de herdenkingen op 4 mei en de festiviteiten op 5 mei in de gemeente Alkmaar! (https://pers.alkmaar.nl/172697-herdenken-en-vieren-in-alkmaar-oudorp-stompetoren-en-de-rijp)

 

*) Mensen zonder Ziggo, maar met een Smart-TV (met internetaansluiting), kunnen uiteraard ook meekijken via Youtube.

 

 

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de 5e stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.

berichten