Nederlands Kampioen biljarten Sam van Etten gehuldigd

Deze week is Nederlands Kampioen biljarten anker kader 71/2 Sam van Etten gehuldigd in het stadhuis van Alkmaar. De Schemerhorner kreeg bij die gelegenheid de zilveren sportspeld van de gemeente Alkmaar uitgereikt door wethouder sport Pieter Dijkman.

Op 6 januari dit jaar veroverde de 23-jarige Van Etten het Nederlands Kampioenschap Anker Kader 71/2 tijdens wedstrijden in Haarlo. Met de titel verdiende hij ook een ticket voor deelname aan het Europees Kampioenschap in het Duitse Brandenburg. Het was de vijfde nationale titel voor Sam van Etten, zijn eerste in het kader 71/2. In 2017 werd hij uitverkoren als sporter van het jaar in Alkmaar.

320917 fotostudionatzijl vanetten 1 9b2ca2 original 1561529713

Op uitnodiging van wethouder Dijkman kwam Van Etten afgelopen maandag met familieleden naar het stadhuis om daar te worden gehuldigd (foto: fotostudio Wick Natzijl)

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de 5e stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.

berichten