Update Singelgarage: auto's -2

De auto’s die op niveau min 2 staan geparkeerd mogen niet zelfstandig door de eigenaren uit de Singelgarage worden gereden. Deze auto’s moeten worden weggesleept. De eigenaren dienen hiervoor contact opnemen met hun eigen verzekeraar. Het wegslepen kan vanaf dinsdag 10:00 uur. Het wegsleepbedrijf wordt door medewerkers van de gemeente ontvangen bij de helling. De garage sluit om 17:00 uur.

 

Op etage min 2 is de brand ontstaan en is veel brand- en rookschade. De verwachting is groot dat de auto’s die hier staan schade hebben. Eigenaren mogen hun auto daarom niet zelf uit de garage rijden.

Brand 1 juli

Dit bericht is een update van onze communicatie over de brand van 1 juli in de Singelgarage. Als gevolg daarvan zijn 160 auto’s beschadigd. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen maar het blijft een nare situatie. De politie doet onderzoek naar de brand en is er een verdachte aangehouden.

 

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de 5e stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.

berichten