Opnieuw ruimere laad-en lostijden binnenstad

De gemeente Alkmaar komt in deze onzekere tijden ondernemers in de binnenstad tegemoet door opnieuw tijdelijk de laad- en lostijden te verruimen. De nieuwe tijden gaan per direct in.

Om de ondernemers en inwoners de gelegenheid te bieden ’s avonds makkelijker te laden en lossen, bijvoorbeeld voor het bezorgen en afhalen van maaltijden, zijn de laad- en lostijden in de avond verlengd. De binnenstad is van maandag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur bereikbaar voor laden en lossen.

Voetgangers gaan voor

In de kernwinkeltijden van 11.00 tot 17.00 uur blijft de stad het domein van de voetganger. In de avond en nacht van 21.00 tot 7.00 uur wordt de nachtrust gerespecteerd.                         

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de 5e stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.

berichten