Openbaar toilet op Kerkplein weer in gebruik

Het openbare toilet op het Kerkplein zal vanaf donderdag 4 maart 2021 weer in gebruik zijn. Voor een gastvrije en veilige ontvangst van winkelend publiek in de binnenstad zijn naast de toiletten diverse andere maatregelen en voorzieningen getroffen.

 

In verband met de reeds ingetreden versoepelingen vanuit het kabinet willen we de winkelende bezoekers van de binnenstad gastvrij en veilig ontvangen. Ook met de nog gesloten horeca is er voor gekozen om het openbare toilet op het Kerkplein weer te openen. Op deze locatie is er ook een invalidentoilet.

 

Bezoekers van de binnenstad adviseren we om gericht te komen winkelen en daarna weer te vertrekken. Vermijd daarbij drukke plekken en houd je aan de maatregelen.

Wat zijn de openingstijden van de toiletten op het Kerkplein?

Zondag en maandag van 12.00 tot 18.00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

381051 binnenstad1 95796e original 1614851901
Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de 5e stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.

berichten