ESPEQ opent Alkmaarse kaasmarkt

04 JUNI 2014, ALKMAAR
Samenvatting
Op vrijdag 6 juni om 10.00 uur luidt het team van Espeq Vakmansgroep de bel van de Alkmaarse kaasmarkt als startsein om de markt te laten beginnen. Dat doen zij in het bijzijn van wethouder Arbeidsmarktbeleid Elly Konijn (D66).

Espeq Vakmansgroep is een uitzendbureau dat de bouw voorziet van flexibel, inzetbare en hoog gekwalificeerde vakmensen. Vorig jaar nam het bedrijf deel aan de campagne Inspireer Noord-Holland Noord en was één van de drie genomineerden. Tijdens de Regiotop NHN, dat jaarlijks wordt georganiseerd door het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN), kwam Espeq als de grote winnaar uit de bus. Wethouder Konijn, tevens voorzitter van de RPA-NHN, reikte hen de prijs uit: het luiden van de kaasbel.

Elke vrijdagochtend kaasmarkt 

Over de hele wereld staat Alkmaar bekend als kaasstad. De Alkmaarse kaasmarkt is een traditie sinds 1593. Jaarlijks bezoeken zo'n honderdduizend mensen dit kleurrijke evenement. De kaasmarkt is gratis, voor alle leeftijden, en goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. De kaasmarkt wordt dit jaar gehouden tot en met 5 september elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur op het Waagplein in Alkmaar.

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de 5e stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.

berichten