Alkmaar: feestelijke opening Canadaplein

04 JUNI 2014, ALKMAAR
Samenvatting
5 juni opent wethouder Anjo van de Ven het geheel vernieuwde Canadaplein. Het carillon van de Grote Kerk en een strijkersensemble zullen een feestelijk repertoire spelen. Op het plein kan iedereen die dat wil, wat komen eten en drinken en bij warm weer zijn er ijsjes. De feestelijkheden beginnen om 16.00 uur. Bij slecht weer kunnen de gasten in De Studio terecht.

Het Canadaplein is omgetoverd tot een levendig plein met een grasveld waar mensen kunnen recreëren en picknicken. De vele culturele instellingen maken het een bruisend en levendig plein in het hart van de stad.

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de 5e stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.

berichten