Ja, ik wil op 15-05-2015 in Alkmaar

16 JUNI 2014, ALKMAAR
Samenvatting
Trouwen op 15 mei 2015 in het stadhuis van Alkmaar: een prachtige wens van vele bruidsparen. Deze dag valt volgend jaar echter op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Dat is een verplichte vrije dag voor gemeenteambtenaren.

Om die reden zijn de verzoeken om te mogen trouwen tot nu toe afgewezen. Maar, gemeente Alkmaar neemt de vragen vanuit de samenleving serieus en maakt het daarom nu toch mogelijk voor inwoners van Alkmaar om op 15-05-2015 te trouwen in het stadhuis.

Als de datum erg populair is, kan het nodig zijn om over te gaan tot loting. Stellen die willen trouwen op 15-05-2015 kunnen hun verzoek vóór 1 juli 2014 (inclusief voorkeurstijdstip) mailen naar burgerlijkestand@alkmaar.nl. Trouwen op de mooiste datum van 2015: wij maken het mogelijk!

Download PDF
Download PDF
Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, de 5e stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. De stad bruist! Met het uitgebreide winkelaanbod, een van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt, trekt Alkmaar jaarlijks veel toeristen. De ligging vlakbij de kust en de randstad maakt wonen en werken in de stad een waar genoegen.

De gemeente Alkmaar zorgt dat het er nog beter wonen en werken is. Samen met de inwoners, want daar zit de kracht van stad en land.

berichten